Esittelyssä uudet tiimiläisemme Kiia Kuparinen ja Sandra Kallio

Yleinen20.4.2023

Paragraaffin tiimi on kevään aikana saanut vahvistusta kahdesta uudesta talentista, kun Kiia Kuparinen ja Sandra Kallio liittyivät joukkoomme.

Kiia Kuparinen työskentelee hallintoassistenttina vastaten yrityksen laskutuksesta, tunnuslukujen kuukausittaisesta raportoinnista sekä muista hallinnollisista tehtävistä, kuten työterveyden ja henkilöstöetujen koordinoinnista. Sandra Kallio puolestaan aloitti Paragraaffilla rekrytointiassistenttina avustaen konsulttejamme monipuolisesti rekrytointiprosesseissa. 

Kiia kertoo uuden työarjen alkaneen vilkkaasti: “Työt ovat lähteneet vauhdikkaasti käyntiin pääosin kotitoimistolla, sillä työskentely Paragraaffilla mahdollistaa työskentelyn paikassa, jossa se on minulle parasta ja tehokkainta. Minusta on mukava nähdä työkavereita ihan paikan päälläkin mutta käytössämme olevat etätyöskentelyratkaisut, kuten Slack ja Teams mahdollistavat tapaamiset myös virtuaalisesti!” Lämmin vastaanotto sai myös Sandran kotiutumaan tiimiimme nopeasti: ”Pääsin hyvin nopeasti kiinni ”oikeisiin” toimeksiantoihin ja oppimaan työtäni käytännössä. Olen saanut valtavasti apua työkavereiltani ja heidän ansiostaan olen saanut itsevarmuutta omaan tekemiseeni ja uusien haasteiden kohtaamiseen.“ 

“Mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa työssä aika tuntuu lentävän siivillä ja jokainen päivä pitää sisällään jotain uutta.” 

Sandra kallio

Työssä Sandraa motivoi erityisesti erilaisten asiantuntijoiden tapaaminen ja työnhakijoiden haastattelut, joita hän pääsee viikoittain tekemään. “Se taitaakin olla tämän työn suola; muiden asiantuntijuudesta oppiminen ja siten oman juridisten sekä liiketoiminnallisten aiheiden ymmärryksen kehittäminen”, Sandra tiivistää ajatuksiaan. Kiiaa kiehtoo työnkuvan monimuotoisuus: “On mukavaa, kun voin keskittyä täysin esimerkiksi laskutukseen ja raportointiin mutta työskennellä myös esimerkiksi henkilöstöhallintoon liittyvien tehtävien parissa.” 

Tulevaisuudelta molemmat odottavat kehittymismahdollisuuksia, kumpikin omilla mielenkiinnon osa-alueillaan. Sandra odottaa uusia oppeja rekrytointiprosessien tukitoimien saralla ja haaveilee samalla mahdollisista jatko-opinnoista turvallisuuden tai juridiikan alalla. Kiia haluaa tulevaisuudessa työskennellä HR-osaajana ja hyödyntää myös aiemmin kerryttämäänsä kokemusta projektipäällikkönä sekä henkilöstö- ja työympäristökokemuksen kehityksen parissa. “Uskon, että minulla on mahdollista kehittyä ja kehittää työnkuvaani Paragraaffilla mutta juuri nyt työ hallintoassistenttina on täydellinen elämäntilanteeseeni”, Kiia kiteyttää suunnitelmiaan.