HR Trainee

HR Trainee

Julkaisupäivä

8.5.2024

Viimeinen hakupäivä

22.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yhteyshenkilö

Kia Koskivirta

puhelinnumero

040 137 5112

Borenius Asianajotoimisto Oy

Tutustu työnantajaan

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan HR Trainee -harjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Harjoittelu on kokoaikainen, ja se kestää hieman yli vuoden.

Työ tarjoaa mahdollisuuden päästä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien myötä kokeilemaan, millaista työskentely on liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Pääset tekemään yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

HR-tiimin työtehtävät ovat monipuolisia, ja niiden kautta pääsee tekemään yhteistyötä niin juristien kuin sisäisten palvelujen kanssa. Jatkuva oppiminen ja kehittyminen osaavien kollegojen tuella on ehdottomasti tämän tehtävän suurin etu.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Tulet työskentelemään osana neljän hengen tiimiä, johon kuuluu sinun lisäksesi HR DirectorTalent Acquisition Manager ja HR Specialist. Kaikki tiimin jäsenet tekevät saumatonta yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ja jatkuva kehittäminen ja uusien ratkaisujen löytäminen ovat työssämme keskiössä. Teemme päivittäin yhteistyötä esihenkilöiden, juristien ja sisäisten palveluiden, kuten taloushallinnon ja CR-tiimin, kanssa.

HR Traineen tehtävässä pääset tutustumaan monipuolisesti koko HR-tiimin tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

 • erilaisten työsuhteisiin liittyvien prosessien hallinnointi
 • rekrytointiprosesseissa avustaminen
 • ainejärjestöyhteistyöhön ja opiskelijatapahtumiin osallistuminen
 • henkilöstötapahtumien järjestäminen
 • muut päivittäiset hallinnolliset tehtävät.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ammatillinen kehittyminen: Henkilökohtainen kehittymisesi on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden osallistua Borenius Learning -koulutusohjelmaamme, joka tukee ammatillista kasvuasi. Koko harjoittelujakson ajan tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi ja henkilökohtainen tutorisi.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus: Haluamme olla suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme: olemme yhdessä Helsinki Pride -yhteisön ja Suomen Paralympiakomitean kanssa rakentamassa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa.

Palkka ja monipuoliset työsuhde-edut: Noudatamme harjoittelijoiden kokonaispalkkauksessa liittojen palkkasuosituksia. Tarjoamme harjoittelijoillemme samat kattavat työsuhde-edut kuin vakituiselle henkilökunnallemme. Etuihin kuuluu muun muassa laajat työterveyspalvelut, tapaturmavakuutus, toimistolla sijaitsevan kuntosalin käyttöoikeus, Alepa-fillarikausi ja hierontaetu sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Yhteisöllisyys: Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Toivotamme myös harjoittelijat lämpimästi tervetulleiksi tapahtumiimme!

Voit tutustua Boreniukseen työnantajana tarkemmin täällä.

Mitä toivomme sinulta?

Työ sopii parhaiten opintojensa loppuvaiheilla olevalle kaupallisen alan AMK- tai yliopisto-opiskelijalle, joka haluaa kehittää osaamistaan monipuolisten HR-tehtävien parissa.

Työssä sinua auttaa onnistumaan:

 • tarkkuus, järjestelmällisyys ja kyky organisoida työtä
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • positiivinen palveluasenne
 • ajoittain hektisen työympäristön sietokyky
 • erinomainen kielitaito (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)
 • hyvät MS Office -taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja.

Olet lisäksi aidosti innostunut palveluhenkisestä HR-työstä sekä työnantajamielikuvan ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on myös kyky nähdä asiat uudella tavalla. Teet taitavasti yhteistyötä muiden kanssa, mutta tarpeen tullen osaat toimia myös itsenäisesti. Meillä viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on kunnianhimoa ja intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Liity tiimiimme

Toimitathan suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 22.5.2024. Rohkaisemme sinua liittämään hakulomakkeelle myös lyhyen videon, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille vielä tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Teemme lopullisen rekrytointipäätöksen viimeistään viikolla 23.

Työsuhde on määräaikainen elokuuhun 2025 saakka, ja se alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tarkemmin, lisätietoja antaa HR Specialist Kia Koskivirta, p. 040 137 5112.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri-ikäisiä sekä eri sukupuolia ja kulttuuritaustoja edustavia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, New Yorkissa ja Lontoossa.

To apply for this job please visit eur05.safelinks.protection.outlook.com.