Legal Assistant Trainee

Legal Assistant Trainee

Julkaisupäivä

17.5.2024

Viimeinen hakupäivä

2.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.borenius.com/

Yhteyshenkilö

Christina Jylhä

puhelinnumero

+358 50 430 2351

Sähköpostiosoite

christina.jylha@borenius.com

  • Hakemus sulkeutunut

Borenius

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista.

Tutustu työnantajaan

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Haemme nyt pääkonttorillemme Helsingin keskustaan Legal Assistant Trainee -harjoittelijaa syksyllä alkavalle noin kuuden kuukauden pituiselle kokoaikaiselle harjoittelujaksolle.

Työ tarjoaa mahdollisuuden päästä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien myötä kokeilemaan, millaista työskentely on liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Pääset tekemään yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

”Assistenttityö Boreniuksella on nopeatempoista. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia, ja osaamista pääsee kehittämään monella eri alueella. Oma työni on ollut sopivan itseohjautuvaa, ja vastuuta annetaan myös harjoittelijoille. Työssä ei tarvitse pärjätä yksin, vaan apuna on aina kokenut ja ammattitaitoinen assistenttitiimi.” – Helena Pulli, Legal Assistant

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Tulet työskentelemään osana 17 hengen assistenttitiimiä, joka tukee ja auttaa noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella sekä tekee tiivistä yhteistyötä muiden sisäisten palveluidemme kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • toimeksiantoihin liittyvät erilaiset tehtävät
  • kalenterinhallinta
  • matka- ja kokousjärjestelyt
  • asiakirjojen ja esitysten valmistelu ja stilisointi.

Meille on tärkeää, että jokainen harjoittelijamme kykenee edistämään opintojaan suunnitellussa aikataulussa, joten osa-aikainen työskentely järjestyy tarvittaessa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ammatillinen kehittyminen: Henkilökohtainen kehittymisesi on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden osallistua Borenius Learning -koulutusohjelmaamme, joka tukee ammatillista kasvuasi. Koko harjoittelujakson ajan tukenasi on myös ammattitaitoinen tiimi ja henkilökohtainen tutorisi.

Monimuotoisuus ja inklusiivisuus: Haluamme olla suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme: olemme yhdessä Helsinki Pride -yhteisön ja Suomen Paralympiakomitean kanssa rakentamassa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa.

Palkka ja monipuoliset työsuhde-edut: Noudatamme harjoittelijoiden kokonaispalkkauksessa liittojen palkkasuosituksia. Tarjoamme harjoittelijoillemme samat kattavat työsuhde-edut kuin vakituiselle henkilökunnallemme. Etuihin kuuluu muun muassa laajat työterveyspalvelut, tapaturmavakuutus, toimistolla sijaitsevan kuntosalin käyttöoikeus, Alepa-fillarikausi ja hierontaetu sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietu.

Yhteisöllisyys: Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Toivotamme myös harjoittelijat lämpimästi tervetulleiksi tapahtumiimme!

Voit tutustua Boreniukseen työnantajana tarkemmin täällä.

Mitä toivomme sinulta?

Legal Assistant Trainee -harjoittelijan tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle tradenomiopiskelijalle. Arvostamme aitoa kiinnostusta assistenttityötä kohtaan, sillä utelias ja innostunut asenne auttaa sinua oppimaan ja kehittymään harjoittelujakson aikana.

Työssä sinua auttaa onnistumaan:

  • tarkkuus ja järjestelmällisyys
  • aikaansaava ja vastuuntuntoinen työote sekä palveluhenkisyys
  • erinomainen kielitaito (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)
  • hyvät MS Office -taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja
  • aikataulupaineiden ja ajoittain hektisen työympäristön sietokyky.

Liity tiimiimme!

Toimitathan suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 2.6.2024 nettisivujemme kautta. Rohkaisemme sinua liittämään hakulomakkeelle myös lyhyen videon, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille vielä tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Teemme lopullisen rekrytointipäätöksen viimeistään viikolla 25.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, lisätietoja antaa Managing Assistant Christina Jylhä (+358 50 430 2351).

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri-ikäisiä sekä eri sukupuolia ja kulttuuritaustoja edustavia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.