Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija

Julkaisupäivä

14.5.2024

Viimeinen hakupäivä

29.5.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Yrityksen verkkosivut

https://www.borenius.com/

Yhteyshenkilö

Christina Jylhä

puhelinnumero

+358504302351

Sähköpostiosoite

christina.jylha@borenius.com

Borenius Asianajotoimisto Oy

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista.

Tutustu työnantajaan

Etsimme nyt pääkonttorillemme Helsingin keskustaan vastuuntuntoista ja palveluhenkistä vastaanottovirkailijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on noin vuoden pituinen perhevapaan sijaisuus.

”Vastaanottovirkailijan työ tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä osaksi suuren asianajotoimiston arkea. Laaja-alaiset asiakaskohtaamiset, muuttuvat tilanteet ja ammattitaitoinen tiimi tekevät työstä antoisaa ja monipuolista.” – Elina Kokko, vastaanottovirkailija

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Vastaanottovirkailija toimii osana iloista ja asiantuntevaa kuuden hengen tiimiä, joka vastaa toimistopalveluistamme. Tiimin tehtävänä on huolehtia mm. asiakastiloistamme ja vieraistamme sekä tilaisuuksiemme tarjoiluista. Vastaanotossamme työskentelee kaksi henkilöä, jotka vastaanottavat vieraita sekä hoitavat puhelinvaihdetta ja erilaisia toimistotehtäviä. Hakemamme henkilön työaika on klo 10–18.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset edustamaan organisaatiotamme ja vaikuttamaan siihen, millaisen ensivaikutelman vieraamme meistä saavat. Saat mahdollisuuden luoda positiivisia kohtaamisia ja tehdä merkityksellistä työtä asiakkaidemme tyytyväisyyden eteen. Tehtäväsisältöä voidaan painottaa osaamisprofiilisi perusteella.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Olet ensimmäinen henkilö, jonka vieraamme kohtaavat toimistollamme. Sinulla on siis tärkeä tehtävä varmistaa, että kaikki toimistollemme saapuvat vieraat tuntevat olonsa tervetulleiksi.

Työnkuvaasi kuuluu:

– Vieraiden vastaanottaminen ja ohjaaminen oikeaan paikkaan
– Neuvotteluhuoneiden varausten koordinointi
– Puhelinvaihteen hoitaminen sekä puhelinjärjestelmän ylläpitoon liittyvät tehtävät
– Sähköpostien seuraaminen ja niihin vastaaminen
– Vastaanottoon tulevien kuriirilähetysten ohjaaminen eteenpäin

Mitä toivomme sinulta?

– Soveltuvaa opintotaustaa (esimerkiksi kaupan alalta tai hotelli- ja ravintola-alalta)
– Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelu- ja/tai toimistotehtävistä
– Erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä viestintätaitoja
– Hyvää kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)
– Kykyä omaksua uusia ohjelmistoja
– Aikaansaavaa ja vastuuntuntoista työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
– Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, mutta myös joustavuutta
– Kykyä säilyttää rauhallinen ja ystävällinen asenne kiireisissäkin tilanteissa

Miksi Borenius?

Asiantuntijaorganisaatiomme on antoisa työympäristö, jossa pääsee vaikuttamaan toimintatapoihin ja tekemään tiiviisti töitä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme henkilöstöllemme myös korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen tueksi, ja meillä on erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu. Toimistomme sijaitsee mahtavalla paikalla Helsingin sydämessä.

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa.

Voit tutustua Boreniukseen työnantajana tarkemmin täällä.

Liity tiimiimme!

Toimitathan suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 29.5. Rohkaisemme sinua liittämään mukaan myös lyhyen videon, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille vielä tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme vastaanottamiamme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä kesän aikana.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, lisätietoja antaa Managing Assistant Christina Jylhä (+358 50 430 2351).

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri-ikäisiä sekä eri sukupuolia ja kulttuuritaustoja edustavia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

To apply for this job please visit eur05.safelinks.protection.outlook.com.