Compliance Specialist

Compliance Specialist

Julkaisupäivä

31.1.2024

Viimeinen hakupäivä

18.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen osoite

Fabianinkatu 29 B, 00100 Helsinki

Yhteyshenkilö

Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki

puhelinnumero

050 5566 570

Sähköpostiosoite

sanna.noki@paragraaffi.fi

 • Hakemus sulkeutunut

Eversheds Sutherland Finland

Eversheds Sutherland Finland on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Tutustu työnantajaan

Etsimme nyt asiakkaallemme Eversheds Sutherland Finlandille asiantuntevaa Compliance Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Eversheds Sutherland Finland on osa kansainvälistä Eversheds Sutherlandia, joka on yksi maailman johtavista asianajoalan toimijoista. Suomessa olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, työoikeus, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkissektoria kotimaassa ja kansainvälisesti ja tarvittaessa hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme. Olemme nykyaikainen toimisto, jonka kaikki asiantuntijat ovat ylpeitä asiakkaistaan ja toisistaan. Lue lisää osoitteessa https://www.eversheds-sutherland.com/ 

 

Compliance Specialist vastuullisiin tehtäviin rahanpesun torjunnan parissa

Compliance Specialistina tulet työskentelemään Compliance-toiminnon kehittämisen sekä käytännön tehtävien parissa asianajotoimiston vaihtelevassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä. Työsi sijoittuu toimiston Compliance/hallinto -tiimiin, jossa työskentelet yhdessä toisen Compliance Specialistin työparina. Tiedotat johtoa ja henkilöstöä ajankohtaisista rahanpesuun liittyvistä asioista sekä seuraat toimintaohjeiden ja menettelytapojen noudattamista. Teet päivittäistä työtä asiakkaan tuntemisprosessin (KYC) toteutuksessa ja seurannassa. Työsi sisältää myös ohjeiden laadintaa ja henkilöstömme päivittäistä neuvontaa ja kouluttamista. Seuraat myös aiheeseen liittyvää lainsäädäntöä.

Käytännön työsi pitää sisällään asiakkaan tuntemistoimia sekä niihin liittyvien tietojen ja asiakirjojen hankintaa ja laadunvalvontaa. Tärkeä osa työtäsi on myös käytänteidemme jalkauttaminen ja ohjeistaminen toimistomme henkilöstölle. Olet aktiivisesti vuorovaikutuksessa asiakkaiden, oman toimiston väen ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Compliance Specialistina pääset työskentelemään liiketoiminnalle arvokkaiden prosessien parissa sekä liittymään osaksi toimistomme ammattitaitoista ja samalla helposti lähestyttävää hallintotiimiä ja juristikuntaa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa käytännönläheisesti Compliancen sekä riskienhallinnan kehittämiseen. Tulet työskentelemään Helsingin toimistolta käsin, jonka lisäksi voit halutessasi tehdä osittain etätyötä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toivottu aloitus on mahdollisimman pian.

 

Ketä etsimme?

Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon ja sinulla on 3–5 vuotta relevanttia finanssialan tai juridiseen alaan liittyvää työkokemusta. Rahanpesulaki sekä operatiivinen KYC-työ on sinulle jo tuttua aiemman kokemuksen kautta etkä kavahda päivittäistä hands-on työtä tuntemisprosesseihin liittyen. Olet innostunut käytännönläheisestä kehittämistyöstä ja olet valmis kouluttamaan myös muita uusiin käytänteisiin. Käytät ketterästi erilaisia it-ohjelmistoja ja omaksut uusien ohjelmistojen käytön nopeasti. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esim. oikeustradenomitutkintoa 
 • 3–5 vuotta relevanttia työkokemusta 
 • Ymmärrystä ja aiempaa operatiivista työkokemusta rahanpesun estämisen sektorilta, etenkin yritys- ja henkilöasiakkaiden KYC-prosessista 
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa 
 • Tahtoa, pitkäjänteisyyttä ja paineensietokykyä käytännöntason kehittämistyöhön sekä hyviä viestintätaitoja 

Eduksi katsotaan

 • Kokemus Compliance-/asiakkaan tuntemistehtävistä sekä asianajotoimiston työympäristöstä 
 • Perehtyneisyys pakotteisiin 
 • DOKS- ja CSI-ohjelmistojen tuntemus

Tehtävässä menestyy parhaiten toimeen tarttuva ja jämäkkä henkilö, jolla on kyky hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia ja sietää keskeneräisyyttä. Olet oma-aloitteinen ja pystyt rohkeasti lähestymään etenkin sisäisiä sidosryhmiä puhelimitse tai kasvotusten tarvitsemiesi tietojen saamiseksi. Lisäksi omaat hyvät tiimityö- ja kommunikointitaidot ja teet työtäsi huolellisesti.

 

Tarjoamme sinulle

Meillä vallitsee aito ylpeys omaa työtämme, asiakkaitamme sekä kollegoitamme kohtaan. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn rahanpesun vastaisen työn parissa sekä mahdollisuuden kehittää Compliance-toimintojamme edelleen paremmiksi.

Tarjoamme työsi, ammatillisen kehittymisesi ja hyvinvointisi tueksi seuraavia asioita:

 • Vastuullisen ja haasteita tarjoavan työn aidosti kansainvälisessä asianajotoimistossa 
 • Mahdollisuuden käytännönläheiseen kehittämistyöhön 
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat 
 • Laajan henkilöstöetuohjelman, maksimi liikunta- ja kulttuuriedun, hierontaedun, lounassetelin sekä tavanomaista kattavammat työterveyspalvelut

 

Kiinnostuitko?

Hakua hoitaa Paragraaffi ja voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakujärjestelmään viimeistään sunnuntaina 18.2.2024. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa etäyhteyden välityksellä jo hakuaikana. Esivalinnan perusteella valitut hakijat jatkavat haastatteluihin Eversheds Sutherland Finlandin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Development Lead & Legal Talent Consultant Sanna Noki (050 5566 570, sanna.noki@paragraaffi.fi).

 

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luomme merkityksellisiä työuria ja sovitamme yhteen työnhakijoiden sekä työnantajien toiveet ja tarpeet. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Edistämme työelämän yhdenvertaisuutta, ja olemme sitoutuneet kaikille avoimeen, monimuotoiseen sekä syrjimättömään rekrytointiin ja työkulttuuriin.