Asianajaja / juristi / varatuomari

Asianajaja / juristi / varatuomari

Julkaisupäivä

15.5.2024

Viimeinen hakupäivä

16.6.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Toistaiseksi voimassa oleva

Yrityksen verkkosivut

https://www.jurentia.fi/

Yrityksen osoite

Ratatie 11, 01300 Vantaa

Yhteyshenkilö

Soile Strandén

puhelinnumero

0505117027

Asianajotoimisto Jurentia Oy

Asianajotoimisto Jurentia Oy on nuorekas ja mahtavilla työkavereilla varustettu asianajotoimisto, jolla on toimistot hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Tutustu työnantajaan

Etsimme riita-asioihin ja/tai perhe- ja jäämistöoikeuteen erikoistunutta juristia toimimaan päämiestemme apuna moninaisissa oikeudellisissa asioissa. Toivomme tulevalta työkaveriltamme mielellään muutaman vuoden relevanttia kokemusta vahingonkorvausoikeudesta, asunto-, kiinteistö- ja urakkajuridiikasta tai jäämistöoikeudesta, mutta myös muu kokemus riita-asioiden hoitamisesta ja työskentely tuomioistuinympäristössä luetaan eduksi.

Tarjoamme 30 ihanaa työkaveria, modernit toimistopuitteet sekä runsaasti vastuuta ja haasteellisia työtehtäviä. Tehtävästä maksettava kiinteä palkkasi asettuu työsuhteen alussa noin 5.100–6.400 euron välille kokemuksestasi ja työtaustastasi riippuen. Työpisteesi voi sijaita toimistollamme Helsingissä (keskusta), Espoossa (Panorama Tower/Sello) tai Vantaalla (Dixi).

Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 16.6.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@jurentia.fi. Vaikket juuri tästä ilmoituksesta itseäsi löytäisikään, laita silti hakemus tulemaan – saatat tätäkin tietä löytää työtuolisi toimistoltamme.

Mikäli rekrytointiin tai tehtävään liittyen on kysymyksiä, voit olla yhteydessä toimistopäällikköömme Soile Strandéniin 050 511 7027 (ajalla 10.6.–14.6. osakas Aarne Ervastiin 050 514 4040).

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@jurentia.fi