Vanhempia harjoittelijoita syksylle 2024

Vanhempia harjoittelijoita syksylle 2024

Julkaisupäivä

5.2.2024

Viimeinen hakupäivä

26.2.2024

Työsuhteen tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen kesto

Määräaikainen

Palkkaus

Huomiomme kokonaispalkkauksessa Juristiliiton palkkasuositukset. Palkka määräytyy harjoitteluohjelmakohtaisesti tehtävän vaatimustason mukaan

Yrityksen verkkosivut

https://www.castren.fi/fi/

Yhteyshenkilö

Essi Järvinen

puhelinnumero

0207765274

Sähköpostiosoite

essi.jarvinen@castren.fi

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Castrén & Snellman on kasvava kansainvälinen asianajotoimisto. Toimintaamme ohjaa mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset.

Tutustu työnantajaan

Vanhempi harjoittelija

Oletko liikejuridiikasta innostuva tiimipelaaja? Löytyykö sinulta rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Hae meille vanhemmaksi harjoittelijaksi syksylle 2024!

Castrén & Snellman on kasvava kansainvälinen asianajotoimisto. Pitkäjänteisen työmme ansiosta olemme vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin kaikilla muillakin liikejuridiikan aloilla. Erottuvan reseptimme aineksia ovat mutkattomuus, aito yhteistyö ja perinteemme ylittää odotukset.

Sytytä urallesi kipinä Cassulla

Etsimme nyt vanhempia harjoittelijoita syksyn harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso alkaa 2.9.2024 ja päättyy 28.2.2025. Vanhemmat harjoittelijamme työskentelevät kokopäiväisesti kuuden kuukauden ajan.

Castrén & Snellmanilla saat olla oma, persoonallinen itsesi ja pääset osaksi yhteisöä, jota sitoo yhteen tekemisen palo. Laitamme itsemme rohkeasti likoon asiakkaan ja tiimin puolesta. Ajoittain kiireinen ja vaativa arki sujuu, kun autamme toinen toisiamme.

Vanhempana harjoittelijana

  • Sinulla on ensisijainen tiimi, jossa työskentelet. Lisäksi pääset osallistumaan myös toimiston muiden tiimien toimeksiantoihin. Tukenasi ovat harjoittelujakson aikana sinulle nimetty tutor yhdessä esihenkilösi kanssa.
  • Kehität omaa osaamistasi tutustumalla vastavalmistuneen juristin työtehtäviin ja arkeen. Harjoittelijana teet erilaisia oikeuskäytäntöön ja yksityiskohtaisiin oikeuskysymyksiin liittyviä selvitystöitä, kirjoitat artikkeleita, käännät juridisia tekstejä ja olet yhteydessä viranomaisiin.
  • Työpäiviisi voi lisäksi kuulua Due Diligence -tarkastusta, sopimusluonnosten laatimista, asiakirjapohjien päivitystä ja koulutusten valmistelua yhteistyössä kokeneiden juristiemme kanssa.
  • Osallistut toimiston yhteisiin kehittämisprojekteihin.
  • Saat alan parhaat opit ja näet, miten Suomen johtavassa asianajotoimistossa tehdään yritysjuridiikkaa. Tutustut ihmisiin, pääset kiinni monipuolisiin tehtäviin ja saat tuoda omaa osaamistasi osaksi palvelukokonaisuuttamme, jota tarjoamme asiakkaillemme.

Mitä toivomme sinulta?

  • Olet opintojen loppuvaiheessa oleva oikeustieteen opiskelija
  • Sinulla on jo alan työkokemusta
  • Olet kunnianhimoinen, tavoitteellinen ja liikejuridiikasta innostunut tiimipelaaja
  • Olet ratkaisukeskeinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaat mutkattoman asenteen
  • Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Ennen kaikkea arvostamme sitä, mitä tuot omana itsenäsi työyhteisöömme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Kaikki harjoittelumme ovat palkallisia. Huomiomme kokonaispalkkauksessa (sisältäen rahapalkan ja lounasedun) Juristiliiton palkkasuositukset. Palkka määräytyy harjoitteluohjelmakohtaisesti tehtävän vaatimustason mukaan.

Kokonaispalkkauksen lisäksi etuihisi harjoittelijana kuuluu liikunta- ja kulttuurietu, kuntosalimme Paja, hierontamahdollisuus työajalla, aamu- ja välipalat sekä monenlaiset toimistomme järjestämät koulutukset ja tilaisuudet. Lisäksi olet tervetullut osallistumaan Cassun Hupiklubin ja harrastekerhojen toimintaan.

Hae nyt!

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme ja hae syyskuussa alkavalle harjoittelujaksolle viimeistään 26.2.2024.

Liitä hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi. Kerro meille myös, missä tiimissä olisit kiinnostunut työskentelemään ensisijaisesti.

Haluatko tietää lisää työskentelystä harjoittelijana? Tutustu Opiskelijoiden FAQ -sivuun täällä. Lisätietoja harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat HR Business Partner Essi Järviseltä (020 776 5274 tai essi.jarvinen@castren.fi). Essin tavoitat parhaiten puhelimitse 8.2. klo 9.30-11.00 ja 15.2. klo 13.00-15.30.

Näin haku etenee

Hae vanhemmaksi harjoittelijaksi viimeistään 26.2. Tutustumme hakemuksiin ja videovastauksiin, ja kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään ja henkilökohtaiseen haastatteluun. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään 1.3. Rekrytointipäivä järjestetään toimistollamme (Eteläesplanadi 14, Helsinki) tiistaina 5.3. klo 9-11.30 ja henkilökohtaiset haastattelut 5.3. ja 6.3.

Uskomme, että tyytyväiset työntekijät takaavat tyytyväiset asiakkaat. Teemme aktiivisesti töitä monimuotoisemman työelämän rakentamiseksi ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi emmekä hyväksy syrjintää tai häirintää missään muodossa. Meillä saat olla oma itsesi. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä erilaisiin kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tutustu meihin ja lue lisää

urapolku-sivustoltamme
arvoistamme
asiakastarinoistamme.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisössä ja sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden seitsemää periaatetta. Lue lisää.

 

To apply for this job please visit www.castren.fi.