Yrityksille

Autamme sinua löytämään juridiikan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat.

Työnhakijoille

Kauttamme voit löytää seuraavan askeleen urallasi tai ottaa ensiaskeleet kohti työelämää.

Paragraaffi

Paragraaffi on juridiikan alaan erikoistunut työelämätalo. Tuomme yhteen alan työnantajat ja asiantuntijat, luoden merkityksellisiä työuria ja rakentaen toimivia sekä moderneja tiimejä monipuolisen juristiprofession edistämiseksi.

Toimimme fokusoituen juridiikan alaan ja tunnemme profession erikoispiirteet. Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa osaamistamme ja tietämystämme juristiprofessiosta sekä työelämäpalveluista.

Pyrimme aktiivisesti kehittämään työelämää – tuotamme vuosittain kattavaa tutkimustietoa sekä teemme yhteistyötä juridiikan alan eri toimijoiden kanssa. Olemme toimineet alan parissa jo 40 vuoden ajan, ja nykymuotoisia työelämäpalveluita olemme tarjonneet asiakkaillemme vuodesta 2015 lähtien.

Meillä on Suomen laajin juridiikan alan osaajien verkosto, joka kattaa niin alan ammattilaiset kuin opiskelijat. Työnhakuportaalimme (Juristi- ja Oikkaripörssi), osaajaverkostomme, kattavat kontaktimme sekä sosiaalisen median kanavamme tavoittavat eri uransa vaiheessa olevat juridiikan alan osaajat.

TALENT ACQUISITION

Suorahaku eli headhunting on tehokas ja asiantunteva palvelu oikeudellisen osaamisen löytämiseen.

TALENT ACQUISITION

Henkilöstövuokraus on erinomainen valinta, kun sinulla on määräaikainen, kiireellinen tai vaikeasti ennustettava tarve oikeudelliselle osaamiselle.

TALENT ACQUISITION

Screening vapauttaa sinulta resurseja, kun me huolehdimme työpaikkailmoituksesta ja hakemusten käsittelystä.

TALENT ACQUISITION

Henkilöarvioinneilla voidaan varmistua hakijan sopivuudesta haettavaan tehtävään ja yrityskulttuuriin.

Ilmoituspalvelut

Ilmoitusportaalimme on oikeudellisen alan suosituin ja kauttamme tavoitat kohdennetusti juridiikan alan osaajat sekä opiskelijat.

Asiantuntijamme

Etsitkö juridisen alan rekrytoinnin asiantuntijoita? Asiantuntijamme ovat apunasi ja kartoittavat mielellään yhteistyömahdollisuuksia! Voitte olla meihin suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai alta löytyvän lomakkeen kautta.

Katariina Tuomela

Legal Talent Consultant, Toimitusjohtaja, Osakas

040 5765 709

Anna Helistö

Legal Talent Consultant

050 5522 366

Erica Holmlund

Legal Talent Consultant

050 5766 752

Sanna Noki

Legal Talent Consultant

050 5566 570

Emmi Piirainen

Legal Talent Consultant

050 471 5599

Nina Geitlin

Marketing Manager, Osakas

045 1633 022

Julia Sinivuori

Consultant Trainee

050 5506 992

Oona Säyriö

Consultant Trainee

050 516 8587

Juulia Virtanen

Marketing Assistant

Jane Partinen

Administrative Assistant

050 5522 356

Kartoitetaan yhteistyömahdollisuuksia

Herääkö teille kysymyksiä? Onko rekrytointi ajankohtaista nyt tai lähitulevaisuudessa? Asiantuntijamme kartoittavat mielellään tarvettanne sekä yhteistyömahdollisuuksia kanssanne!

Voitte olla meihin helposti yhteydessä alla olevalla lomakkeella – asiantuntijamme palaavat suuntaanne viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Kuinka onnistua rekrytoinneissa haastavassa markkinassa?

Odotukset työelämälle, uratavoitteet, mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen ja toiveet työyhteisöstä.

Muun muassa nämä asiat ovat keskiössä, kun Paragraaffin konsultit Erica Holmlund ja Anna Helistö käyvät keskusteluja työnhakijoiden kanssa. Paragraaffin missiona on luoda merkityksellisiä työuria ja rakentaa toimivia sekä moderneja tiimejä monipuolisen juristiprofession edistämiseksi. Yhdessä muun tiimin kanssa he tuovat yhteen niin juridisen alan asiantuntijat kuin työnantajat.

”Kaiken toimintamme keskiössä on fokuksemme juridiikan alaan. Tunnemme profession erityispiirteet. Työskentelemme tiiviisti sekä alan työnantajien että juridiikan osaajien kanssa ja käymme aktiivista dialogia molemmin puolin. Teemme toimeksiantoja hyvin laajalla skaalalla eri toimialoille, minkä tunnemme alan osaajat ja tiedämme, mitä he hakevat”, Helistö kertoo.

Lue artikkeli