Avoimet työpaikat juristeille ja juridisen alan opiskelijoille

Etsitkö juridisen alan työpaikkaa? Löydä seuraava työpaikkasi täältä!

Meidän tehtävänämme on vuokrata ja välittää juridisen alan timanttisia talentteja työtehtäviin ympäri Suomea. Olit sitten opiskelija tai valmistunut juridiikan alan osaaja, meidän kauttamme voit löytää juuri sen oikean seuraavan askeleen urallasi tai ottaa ensiaskeleet kohti työelämää

Opiskelija? Oikkaripörssi on juridiikan alan opiskelijoille suunnattu työpaikkaportaali.

Valmistunut juridiikan alan osaaja? Juristipörssi on valmistuneille juridiikan alan osaajille suunnattu työpaikkaportaali.

Paragraaffi rekrytoi juridisen alan osaajia, niin opiskelijoita kuin jo valmistuneita juristeja, suoraan alamme parhaille työnantajille. Voit jättää meille avoimen hakemuksen, niin otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, kun sinulle sopiva työpaikka osuu kohdalle.

Mietityttääkö tyonhaku? Täältä löydät vinkkimme onnistuneeseen työnhakuun sekä erilaista työelämä aiheista sisältöä webinaarien, podcastin sekä oppaiden muodossa. 

Tilaa Momentti- uutiskirje

Momentti -uutiskirje on oikeudellisen alan opiskelijoille suunnattu uutiskirje. Tilaa uutiskirje ja saat alan uusimmat avoimet työpaikkailmoitukset sekä ajankohtaiset vinkit työnhakuun suoraan sähköpostiisi.